четвер, 3 жовтня 2024 р.

Рекрутинг бот для жінок, які хочуть приєднатися до ЗСУ

Рух VETERANKA запускає чат-бот для всіх цивільних жінок, які хочуть приєднатися до Сил оборони України та стати на захист Батьківщини.

Покрокова інструкція допоможе жінкам зорієнтуватися в основних питаннях:
Як приєднатись до конкретного підрозділу? Чим відрізняється служба за мобілізацією та за контрактом? Як відбувається підготовка у навчальних центрах?

У чат-боті ви знайдете інформацію про можливості підготовки до служби, вивчення основ такмеду, а також отримаєте перелік платформ, де шукати військові вакансії та відповіді на юридичні запитання. Також ми додали розділ, де можна почитати про реальний досвід захисниць — їхній шлях мобілізації та служба у війську.
Основна фішка цього чат-боту — він створений жінками для жінок. Тому ви знайдете тут матеріали про жіноче здоровʼя в умовах фронту, чеклісти засобів гігієни, медикаментів, які треба мати з собою. Рекомендації досвідчених захисниць, на що звернути увагу на початку та під час служби. Говоримо і про те, як діяти в ситуаціях сексуальних домагань або насильства.

Жіночий Ветеранський Рух запрошує його затестити просто зараз та дати свій фідбек за посиланням https://t.me/recruitment_guide_bot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...