четвер, 30 травня 2024 р.

Чатботи про безоплатні медичні послуги та ліки

Національна служба здоров'я України нагадує про низку корисних чатботів, які допоможуть краще орієнтуватися в доступі до безоплатних медичних послуг та ліків, а також отриманні необхідної медичної допомоги.

Спитай Гриця
Корисний сервіс розповість, де отримати ліки кожному пацієнту у селі, містечку чи місті та які препарати можна отримати за програмою “Доступні ліки”.
Буду мамою
Це сервіс про безоплатні медпослуги для майбутніх мам та немовлят за Програмою медичних гарантій. Сервіс надасть інформацію про те, які аналізи безоплатні для вагітної, що входить в безоплатну допомогу при пологах та для новонародженого малюка.
Календар здорових українців
Сервіс розповість, які дослідження і в якому віці варто зробити, які з них є безоплатними та як та в якому найближчому медичному закладі їх отримати. Чатбот використовує актуальні дані НСЗУ щодо місць надання медичних послуг.
Лікуйся
Сервіс допоможе кожному, хто зіштовхнувся з діагнозом «рак молочної залози», зорієнтуватися, в якому медичному закладі, які медичні послуги і в якому обсязі можна отримати безоплатно. Це стосується як послуг з діагностики онкологічних захворювань, так і їх лікування.
Цей бот допоможе людям, які живуть з ВІЛ/СНІД, отримати АРТ (антиретровірусну терапію) там, де вони зараз: в Україні або за кордоном.
Турбота
Це безкоштовний український сервіс з надання медичних консультацій онлайн.
Оберіть напрям, за яким потребуєте консультації та надішліть заявку в боті в Telegram. Чат-бот зав'яже з лікарем, який зареєструвався в сервісі https://t.me/Doc2rbot

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...