вівторок, 26 травня 2015 р.

Повірка лічильників гарячої води

Компанія ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» з кінця квітня 2015 року запропонувала своїм побутовим клієнтам спрощену процедуру повірки квартирних лічильників гарячого водопостачання. Завдяки спеціалізованому метрологічному обладнанню фахівці від ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» безпосередньо в квартирах киян повіряють прилади обліку гарячої води без демонтажу та передачі на експертизу. 
Для замовлення зручної повірки побутовим клієнтам необхідно звернутися до контакт-центру ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» за номером 1588 або (044) 202-1588 (для дзвінків з мобільного) і залишити заявку на повірку лічильника. 
Для киян повірка лічильників гарячої води виконується безкоштовно. ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» здійснить її за рахунок коштів, що внесені національним регулятором до тарифу на гарячу воду для населення.
Залежно від типу лічильника міжповірочний інтервал становить 3-4 роки. За підсумками повірки клієнти отримають свідоцтво відповідності приладу обліку нормативним вимогам (сертифікат UCSM) або довідку про його непридатність. Компанія ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» створила всі умови для того, аби кияни могли замовити послугу з повірки лічильників гарячої води у будь-який зручний для них час, а допоки розраховуватись за гарячу воду за поточними показаннями тих приладів обліку, які в них працюють. Таким чином, до розрахунку приймаються і надалі прийматимуться показання як тих лічильників, що вже повірені та опломбовані, так і тих, які ще мають пройти цю процедуру.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...