четвер, 26 січня 2017 р.

Підтримаємо проект «Biblioteka Hub» сімейного читання імені М.Лермонтова"

Відділ інформаційного та комп’ютерного забезпечення Київської міської ради розробив інтерактивну карту проектів громадського бюджету.
На карті можна знайти локацію всіх громадських ініціатив, а також їх коротку характеристику. Щоб детально ознайомитись з конкретними проектами, з інтерактивної карти можна перейти на офіційний сайт громадського бюджету. За бажання користувачі можуть сортувати проекти на карті за категоріями.
Ознайомитись з інтерактивною картою можна за посиланням: https://www.google.com/maps/d/u/0/embed?mid=1D0C2mdAkgpgE_r8GoXJikNIiOA4&ll=50.433915804700234%2C30.490253449999955&z=11.
Віддавати голоси за кращі ініціативи, які втілюватимуть у столиці можна протягом місяця — до 29 січня 2017 року. Проголосувати можна з ПК чи мобільного телефону за допомогою картки киянина, BankID, або використовуючи електронний цифровий підпис. Підтримати обрані проекти можна також і в Центрі надання адмінпослуг. Для цього потрібно мати картку киянина, або бути зареєстрованим в електронному кабінеті найбільших банків.
Загалом у 2017 році втілюватимуть ініціативи, які набрали найбільшу кількість голосів сумарно на 50 млн грн (до 1 млн грн на один проект). Всі деталі на офіційному сайті громадського бюджету: https://gb.kievcity.gov.ua/. Ознайомитися із проектами можна за посиланням:https://gb.kievcity.gov.ua/projects.
Серед проектів - проект від бібліотечної системи Солом'янського району "Biblioteka Hub" сімейного читання імені М.Лермонтова". Підтримайте нас! Для цього достатньо перейти за посиланням: https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/281 і проголосувати.

Джерело: сайт Київради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...