понеділок, 30 січня 2017 р.

Семінар "Містки громадської активності" від УБА

Українська бібліотечна асоціація оголошує прийом заявок на уачсть у триденному семінарі з лідерства за проектом "Містки громадської активності", що фінансується Євпропейським Союзом та впроваджується Українською бібліотечною асоціацією у парстнерстві з ГО "Центр культурного менеджменту"(Львів), Благодійним фондом "Помагаєм" (Дніпро) та Фондом розвитку інформаційного суспільства (Варшава) у 2016--2018 рр. 
Учасники семінару з лідерства зможуть:
  • удосконалити власні лідерські та професійні навички, необхідні для усвідомлення участі громадян і громадського лідерства
  • отримати додаткові інструменти реалізації власних ініціатив у нових громадах
  • отримати консультативну підтримку власних ідей та ініціатив щодо розвитку бізнесу, сіціального лідерства та місцевих громад
  • вирішувати нагальні потреби свої особисті та своїх громад
  • створити онлайн-портфоліо успішних випадків лідлерства та самоорганізації

Цільовою аудиторією семінару є внутрішньо переміщені особи з різних міст і адміністративних центрів Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Харківської областей та контрольованих Україною територій Донецької та Луганської областей, які вже налагодили стосунки з місцевими громадськими організаціями та ініціативними групами і готові активно впроваджувати стратегії змін у нових громадах.
Учасниками семінару можуть стати люди, які хочуть розвивати власні ініціативи / проекти, спрямовані на сприяння інтеграції внутрішньо переміщених осіб з місцевими громадами і створення для них соціально-економічних перспектив.
Семінар відбудеться у м.Харків з 13 по 15 березня 2017 року. 
Організатори покривають витрати на проїзд, проживання та харчування, пов'язані з участю в семінарі. Бюджетом проекту не передбачена додаткова грошова підтримка учасників.
Для участі у семінарі потрібно заповнити аплікаційну форму http://bit.ly/2j5eyQ5 до 12 лютого 2017 року.  
Умовою та результатом участі у семінарі є подання власного онлайн-портфоліо успішних випадків лідерства та самоорганізації до 15 травня 2017 року.

За консультацією звретатися до Виконавчого офісу Української бібліотечної асоціації: (044) 383-14-32, info@ula.org.ua 
Відібраних учасників буде повідомлено на електронну пошту до 20 лютого 2017 року. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...