вівторок, 29 червня 2021 р.

Форум розвитку громадянського суспільства міста Києва

ЦРБ імені Ф. Достоєвського мала честь і насолоду долучитися до районного Форуму розвитку громадянського суспільства міста Києва, присвяченого створенню проєктів громадського бюджету столиці, що відбувся 12 червня у парку Відрадний.

Організатори форуму – Департамент суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та КП “Центр публічної комунікації та інформації”. До участі було запрошено представників організацій громадянського суспільства, громадських активістів та лідерів думок, які працюють задля блага громади та розвитку міста.

Роботу форуму було побудовано за напрямами: Громадський бюджет “Київ: Level Up!”, “Взаємодія через відкриті громадські простори”, “Молодь як ключ до успішного розвитку столиці” та “Ярмарок неурядових організацій. Учасники форуму, беручи участь в інтерактивах, мали змогу підвищити власну обізнаність щодо видів демократії, принципів побудови демократичного суспільства за європейськими стандартами та створення проєктів громадського бюджету.

На локації “Молодь як ключ до успішного розвитку столиці” талановита молодь Солом’янки (старшокласники та студенти) долучилася до воркшопу, під час якого в інтерактивній формі розглядалися стандарти та інструменти молодіжної участі у розбудові громадянського суспільства, важелі впливу на владу, оптимізація взаємодії з органами влади на всіх її рівнях, створення проєктів громадського бюджету. А наприкінці – змагалися за кращий проєкт громадського бюджету, обстоюючи його! Перемогла команда “Рішучі”, яку ми бачимо на фото. Приємно, що нинішня молодь дуже вболіває за екологію та інклюзію, отже, незайве переконалися: шукати точки дотику з молодим поколінням варто і цікаво!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...