понеділок, 11 вересня 2023 р.

Навчальний курс “Україна на шляху до ЄС” від АНТС вже на Prometheus

Мережа захисту національних інтересів “АНТС” розробили навчальний курс “Україна на шляху до ЄС”. Він створений для людей, які планують покращити свої знання у сфері євроінтеграції та хочуть знати, як адвокатувати інтереси України на міжнародних майданчиках.
Ми з вами живемо у складні, але історичні часи, що є переламними для нашої країни. Триває війна за нашу свободу, за демократичні, європейські цінності, і ми стоїмо на передовій цих епохальних подій. Ціною непоправних втрат, людських життів та значних руйнувань ми все ж виборюємо наше право на існування та захищаємо партнерів від ворожих дій рф на їх території.
Ми завжди були є і будемо членами європейської родини. Саме тому українці не дозволили відхилення від європейського курсу розвитку у 2013-2014 роках та продовжують захищати цей вибір.
Інтеграція до ЄС - складний процес, метафорично схожий на стикування космічних кораблів у невагомості, він зачіпає різні сфери життя. Наша задача - розібратися хоча б загалом у контексті цього масштабного єднання: в особливостях політичного ландшафту, безпекового, інноваційного, соціального, ринкового, “зеленого” компонентів, щоб знайти в цьому процесі власне гідне місце і роль. Процес євроінтеграції, переговорів щодо вступу в ЄС потребуватиме тисяч фахівців, які будуть шукати оптимальні шляхи та компроміси для приєднання України до країн членів ЄС.
Вкрай важливо аби ми були готовими до включення у процес в якості активних та ефективних співтворців нового Європейського Союзу і нової України, щоб ми розуміли передумови та правила гри, щоб ми сприймали виклики, які треба пройти, як завдання, а не як проблеми.
Немає сумнівів, що і на нашу Батьківщину і на Європейський Союз чекають зміни. Україна - не прохач, а рівноправний партнер, який не лише багато виграє від інтеграції до сім’ї європейських країн, але і надасть величезний, потужний та свіжий імпульс Європейському Союзу.
Курс “Україна на шляху до ЄС” викладають зірки політики, дипломатії, науки, громадської сфери: Андрюс Кубілюс, Раса Юкнявічене, Дмитро Шимків, Ольга Трофімцева, Геннадій Максак, Маріанна Онуфрик, Наталія Куссуль, Андрій Шелестов, Ганна Яйлимова. Ми горді й раді, що залучили саме цих експертів. Це робить курс надзвичайно живим, динамічним, захопливим і легким для сприйняття.
Бажаємо вам цікавого і корисного часу на курсі!
Бажаємо застосувати отримані знання з користю для держави і для себе!
Курс за посиланням.
Ви - майбутнє України та, одночасно, майбутнє Європи.
Слава Україні!

ГО “Мережа захисту національних інтересів АНТС”

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...