пʼятницю, 26 березня 2021 р.

У Києві на час локдауну відновили роботу безоплатні онлайн-платформи для дітей та дорослих

На період введення додаткових карантинних обмежень у Києві відновили роботу Віртуальна платформа емоційної підтримки КМДА та Дитячий садок онлайн. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Минулого року під час суворого локдауну на базі Моніторингового центру з протидії COVID-19 ми створили унікальну онлайн-платформу, до якої тільки за перші два місяці долучилося понад 200 000 осіб. Тоді всі охочі змогли не тільки отримати індивідуальну психологічну консультацію, а й віртуально відвідувати найкращі світові та вітчизняні музеї, вистави та інші культурні й освітні заходи, як для дітей, так і для дорослих», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, враховуючи запровадження в сімох областях України «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, велика частина населення знову залишилася вдома. Тому Моніторинговий центр прийняв рішення про відновлення роботи Віртуальної платформи емоційної підтримки КМДА та Дитячого садочку онлайн.

«Обидві платформи, як і раніше, працюватимуть безоплатно. Будь-хто може отримати допомогу від сертифікованих психологів та тренерів з емоційного інтелекту Освітнього Хабу міста Києва. А для молодих батьків, які матимуть можливість не водити дітей до садочків, запрацював Дитячий садок онлайн, у якому є всі необхідні для розвитку дітей заняття: творчі завдання, англійська мова, математика, фізична руханка у вигляді казки-йоги та багато іншого», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він додав, що сервісами можуть скористатися також і мешканці інших регіонів України. Столична влада продовжує робити все можливе, аби пом’якшити незручності у зв’язку із посиленням карантинних обмежень.

Джерело: КМДА

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...