вівторок, 20 червня 2023 р.

Відкритий доступ до курсів від Coursera та Udemy

Навчаєтеся в українському ЗВО або є його представником? Тоді для вас є чудові новини! Одні з найбільших освітніх платформ надають можливість українським студентам та університетам отримати безкоштовний доступ до платних курсів.
Наприклад, Coursera налічує понад 7 000 курсів із 400 спеціалізацій. І всі вони доступні для студентів та викладачів України абсолютно безкоштовно. Команда Coursera першою відгукнулася на запит МОН та вже у березні 2022 року розпочала співпрацю з нами. За цей час понад 44 000 слухачів з України приєдналися до програми й успішно здобувають нові знання!
Udemy – найбільша платформа з онлайн-курсів, яка містить понад 186 000 навчальних модулів, також надає українцям безкоштовний доступ до платних матеріалів. З початку повномасштабного вторгнення майже 23 000 українських студентів та викладачів зареєструвалися в Udemy!
Безплатні онлайн-курси – це нагода для студентів та викладачів розширити знання та навички. Необмежений доступ до якісних знань відкриває перспективи для української освіти. Цією можливістю варто скористатися! 
Більше освітніх платформ та курсів знайдете на нашому сайті bit.ly/3NA1Iay

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...