понеділок, 26 травня 2014 р.

Про зміни в порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання для абітурієнтів, які проживають в Луганській і Донецькій областях

Міністерство освіти і науки України та Український центр оцінювання якості освіти завершили підготовку до проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів, основна сесія якого розпочинається 3 червня.
Враховуючи події, що відбуваються у Донецькій та Луганській областях, піклуючись про безпеку учасників зовнішнього оцінювання, гарантування конфіденційності текстових матеріалів, забезпечення рівності умов проходження ЗНО всіма його учасниками. прийнято рішення про перенесення термінів проведення зовнішнього оцінювання для абітурієнтів, які проживають на території Донецької та Луганської областей, на додаткову сесію, що відбудеться у першій половині липня 2014 року. 
Дати проведення тестувань під час додаткової сесії будуть оголошені Українським центром оцінювання якості освіти додатково.
Для абітурієнтів із Донецької та Луганської областей, які виявлять бажання пройти зовнішнє оцінювання під час додаткової сесії на території інших областей України, із 21 травня буде відкрита on-line перереєстрація на їхніх персональних сторінках. 
Детальну інформацію про зміни в порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання можна отримати за телефоном "гарячої лінії" УЦОЯО (044)5033793 або на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...