четвер, 18 серпня 2016 р.

Переоформити «Картку киянина» можна за попереднім онлайн записом

Зараз значно спростили процедуру оформлення «Картки киянина». Замовити її можна, заповнивши форму на сайті «Ощадбанку» -   http://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/Kiev+Card/
В центрах коммунального сервісу і філіалах «Ощадбанку» клієнтів за необхідності проконсультують і допоможуть заповнити онлайн-заявку.
Користувачам «Картки киянина», випущеної в банку «Хрещатик», переоформлять документ за один візит, якщо клієнт звернувся через сайт або за телефонами контакт-центру «Ощадбанку» - (044)-363-01-33; 0-800-210-800). Дату, час і місце отримання картки її власник вкаже сам. На виготовлення картки і обробку даних знадобиться близько місяця. Як тільки нова картка буде готова, стару картку заблокують. А поки її не отримали, в метро можна користуватися посвідченням.
В «Ощадбанку» видають картку з уже активованим транспортним додатком і соціальними пільгами. Причому пільги не потрібно додатково узгоджувати в соціальних службах. Досить надати у відділення банку посвідчення пільговика, паспорт та ідентифікаційний код.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...