середу, 15 березня 2017 р.

Передплати газету для мешканців зони АТО

В умовах військового конфлікту та інформаційної агресії, якої зазнає Україна, надзвичайно зросло значення отримання населенням достовірної інофрмації. Сьогодні багато наших громадян на сході України, які проживають у зоні, максимально наближеній до бойових дій, не мають доступу до українських ЗМІ - телебвчення, радіо, Ітернету. Виправити ситуацію на цих територіях можливо за допомогою друкованих періодичних видань. 
Українська бібліотечна асоціація (УБА) в 2017 році продовжує акцію "Передплати газету для мешканців зони АТО", ініційовану в 2016 році. Мета акції - доставляння центральних і регіональних періодичних видань на територію Луганської та Донецької областей для подальшого розповсюдження в населених зонах т.зв. сірої зони. Газети поширюватимуться на території, що максимально наближена до зони бойового конфлікту, за допомогою волонтерських організацій - партнерів УБА. Асоціація закликає приєднуватися до проекту видавців, громадські організації та всіх небайдужих і разом підтримати наших громадян, які через обставини потрапили в інформаційну ізоляцію. 
Ви можете передплатити газету / газети для мешканців "сірої зони" на адресу: Луганське обласне відділення УБА. 92704, Луганська область, м. Старобільськ, вул. Б.Хмельницького, 77. 
Луганське обласне відділення ЦБА розповсюджуватиме ці видання в зоні АТО.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...