пʼятницю, 27 липня 2018 р.

«#протиДій торгівлі людьми»

30 липня 2018 року з 10.00 до 14.00 години біля скульптури «Св. Архістратиг Михаїл» (станція метро «Майдан Незалежності») під патронатом Міністерства соціальної політики України, Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у співпраці з Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ГО «Фундація «Гармонізоване суспільство», Міжнародною організацією з міграції, МГО Кампанія А-21, Національною організацією скаутів України, БФ «Здорове дитинство без меж», відділом ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у м. Києві, за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Уряду Канади, проводиться соціально-інформаційна акція «#протиДій торгівлі людьми» в рамках загальнонаціональної інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми.
Мета заходу: привернення уваги до проблеми торгівлі людьми, так званого, сучасного рабства та об’єднання зусиль для подолання цього негативного явища, наданні підтримки і допомоги постраждалим та профілактичної роботи. Детальніше тут.

В цей же день, 30 липня, з 11.00 до 14.00 соціально-інформаційна акція відбудеться і біля Солом'янської РДА (пр-т Повітрофлотський, 41). Під час заходу відбуватиметься інформування та консультування щодо проблеми торгівлі людьми, експрес-опитування з обізнаності про це негативне явище, працюватимуть селфі-зони, де учасники матимуть можливість висловити свою громадську позицію, сфотографувавшись з логотипом акції та підтримати інформаційну кампанію, виклавши своє фото у соціальних мережах. Також відвідувачі зможуть взяти участь у віртуальній подорожі (міні версії) «Лабіринт можливостей» та отримати заохочувальні сувеніри з логотипом акції.
Акція має на меті поінформувати громадян про небезпеку потрапляння у ситуацію торгівлі людьми, коли вони погоджуються на сумнівні вакансії та надто привабливі умови праці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...