вівторок, 2 березня 2021 р.

Національна Волонтерська Платформа

Відтепер можна більше часу присвячувати допомозі, а менше витрачати на пошук волонтерів та волонтерських можливостей. Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні й Українська Волонтерська Служба спільно з Міністерством молоді та спорту закликає заходити на Національну Волонтерську Платформу. На новоствореному онлайн-порталі неурядові організації уже можуть додавати волонтерські можливості, а кожен охочий — шукати волонтерство у своєму місті.

Створення Волонтерської Платформи стало можливим завдяки плідній співпраці Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Української Волонтерської Служби та компанії SoftServe за підтримки Міністерства молоді та спорту України.
Проєкт покликаний поширювати культуру волонтерства в Україні задля розвитку громадянського суспільства. Волонтерська Платформа є містком між неприбутковими організаціями, активістами та молоддю.
Місія Волонтерської Платформи — познайомити українську молодь з можливостями, які відкриває волонтерство, та стати провідником у світі добрих справ. На платформі громадські організації можуть публікувати анонси волонтерських проєктів, а волонтери — переглядати можливості свого регіону та обирати найцікавіші ініціативи.
Сайт розроблений так, щоб і волонтери, і представники організацій у декілька кліків знайшли чи оприлюднили волонтерську можливість за дванадцятьма категоріями: від допомоги тваринам до онлайн-волонтерства.
Відкрити світ волонтерства можна уже зараз — сотні волонтерських можливостей та однодумців чекають на сайті https://platforma.volunteer.country/ 

Джерело: ММСУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...