четвер, 25 листопада 2021 р.

Проєкт НДІ ВПЗ "Соціально-правові та кримінологічні наслідки пандемій та шляхи їх усунення в Україні"

Всесвітня пандемія гострої респіраторної хвороби COVID-19 та її наслідки стали одними із найсерйозніших викликів людству за останні сімдесят років. У теперішній час ми є свідками того, як у всьому світі відбувається випробування на міцність основоположних прав і свобод людини та громадянина пандемією та заходами боротьби з нею.

Тому науковцями НДІ ВПЗ у межах виконання проєкту «Соціально-правові та кримінологічні наслідки пандемій та шляхи їх усунення в Україні», що виконується за підтримки Національного фонду досліджень України, було розроблено пам’ятки, в яких наведено практичні поради та рекомендації громадянам щодо зменшення можливості стати потерпілим від кримінальних й адміністративних правопорушень, а також уникнення деяких фонових для злочинності явищ у період епідемії (пандемії).

Сподіваємося, що ці матеріали будуть корисними для громадськості та допоможуть населенню вберегтися від негативних явищ! В Інституті розроблено й інші пам’ятки як не стати жертвою…., з якими можна ознайомитися за посиланням

Джерело: ІВПЗ








Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...