вівторок, 22 лютого 2022 р.

Місто розробило короткі інструкції для громадян про те, як діяти у разі надзвичайної ситуації

Місто розробило короткі інструкції для громадян про те, як діяти у разі надзвичайної ситуації та отримання сигналу системи оповіщення. Про це розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
Він показав листівки, виготовлені містом, які будуть розіслані мешканцям, і звернувся до громадян із проханням зберігати спокій.

«Місто діє за чітким і зрозумілим планом, тому жодних панічних настроїв не повинно бути. У координації з НЕК «Укренерго» міська влада забезпечила додаткове виробництво електричної енергії на наших ТЕЦ. Протягом грудня і січня у постійній роботі перебували 3-4 блоки, що дало можливість виробити близько 700 млн кВт год. електроенергії. Це дозволить забезпечити безперебійне енергопостачання Києва, насамперед медичних та соціальних закладів тощо. Об’єкти критичної інфраструктури, як і весь Київ, перейшли в режим підготовки до роботи в умовах надзвичайної ситуації. Підприємства забезпечуються гарантованим безперебійним зв’язком у випадку відсутності стільникового зв’язку та інтернету. І вчора ми успішно протестували систему, яка дасть можливість надійної координації навіть у надзвичайних умовах. Удосконалюється система оповіщення, яка охоплює як окремо персонал міських служб, так і населення. У минулому році розроблено і запроектовано нову систему оповіщення, аналогів якої в Україні немає. На її будівництво виділено з бюджету майже 11 млн грн. Але хочу підкреслити, що оновлення системи не означає її відсутність чи непрацездатність. У разі надзвичайної ситуації ми готові негайно оповістити людей і дати чіткий інструктаж», – зазначив Петро Пантелеєв.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...