четвер, 14 квітня 2016 р.

Створено три об'єднані управління Пенсійного фонду України в м. Києві

Кабінетом Міністрів України була прийнята постанова від 16.12.2015 року № 1055 "Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України", яка зобов'язана покращити управління державою, у тому числі оптимізувати органи виконавчої влади. 
     Відповідно до цієї постанови реорганізовано деякі територіальні органи Пенсійного фонду України шляхом їх злиття та/або перейменування.
Так, десять районних управлінь Пенсійного фонду України в м. Києві реорганізовано в три об'єднаних управління:

  • Правобережнє об'єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві утворене шляхом злиття трьох управлінь: в Голосіївському, Святошинському та Солом'янському районах м. Києва;
  • Лівобережне об'єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві утворене з трьох управлінь: в Дарницькому, Деснянському та Дніпровському районах м. Києва;
  • Центральне об'єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві утворене з чотирьох управлінь: в Оболонському, Печерському, Подільському та Шевченківському районах м. Києва.
ПРАВОБЕРЕЖНЕ ОБ'ЄДНАНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В МІСТІ КИЄВІ ПОВІДОМЛЯЄ!

Для жителів і пенсіонерів Голосіївського, Святошинського та Солом'янського районів м. Києва фахівці з питань призначення, перерахунку, а також відділу обслуговування громадян, які виконують функції з прийому заяв про призначення та перерахунок пенсій, видачі відповідних довідок, пенсійних посвідчень, надання консультацій з пенсійних та інших питань, працюватимуть і надалі в тих самих приміщеннях, що й до об'єднання:
   - в Голосіївському районі - вул. Антоновича (Горького), 70;
   - в Святошинському районі - вул. Корольова, 5а;
   - в Солом'янському районі - вул. Керченська, 5а.
Для отримання сервісу з питань пенсійоного забезпечення достатньо звернутися до спеціаліста відділу обслуговування громадян за вищезазначеними адресами.
Гаряча телефонна лінія Правобережного об'єднання управління Пенсійного фонду України в  м. Києві в Солом'янському районі: 
(044) - 244-78-11

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...