понеділок, 6 квітня 2020 р.

В Києві ввели нові правила карантину

Новою редакцією розпорядження міської влади встановлено особливі умови в'їзду і виїзду з міста для громадян і транспортних засобів, затверджено вимоги до якості реалізації продуктів харчування та продовольчої торгівлі, в тому числі в магазинах на автозаправках, і введено обмежувальні заходи для населення.
Зокрема, з понеділка, 6 квітня, в Києві обов'язково потрібно буде носити маску або респіратор, перебуваючи на території загального користування - тобто навіть на вулицях і площах. Індивідуальні засоби захисту також потрібно буде одягати при відвідуванні громадських приміщень, перебуваючи в транспорті або на зупинці, на території біля житлових будинків, підприємств та установ.
 
 
 
 
Перелік заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої коронавірусної хвороби COVID-19, опубліковано на сайті КМДА.
Також в мерії Києва розглядають можливість на час оголошеного в країні карантину обмежити рух на вулицях української столиці приватного транспорту, якщо зростання захворюваності COVID-19 триватиме.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...