вівторок, 14 квітня 2020 р.

Офіційний Telegram-канал КМДА

Стартував офіційний Telegram-канал Київської міської державної адміністрації, де оперативно публікуватимуться найважливіші новини столиці. 
Користувачі каналу КМДА зможуть першими дізнаватися про головні новини міста у максимально оперативному та доступному форматі.
Як зазначив першмй заступник голови КМДА Микола Поворозник «Telegram-канал КМДА – це ще одне офіційне джерело, з якого кияни отримуватимуть роз’яснення рішень, ухвалених міською владою, інструкції з використання міських сервісів, а також нагадування, якщо звичний порядок речей у Києві змінюватиметься. Як, наприклад, у разі введення або зняття протиепідемічних обмежень, або в інших випадах – коли вчасно отримана інформація зможе спростити чи зробити більш комфортним щоденне життя киян. Крім того, таким чином ми упереджуємо поширення неправдивої інформації з важливих питань».
Він додав, що міська влада максимально інформує мешканців і оприлюднює всю важливу інформацію на офіційних ресурсах, а також планує і надалі осучаснювати засоби ведення діалогу як із представниками ЗМІ, так і з громадою.

Джерело: Солом'янська РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...