понеділок, 19 лютого 2024 р.

Одноразова адресна матеріальна допомога окремим категоріям населення міста Києва з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні у 2024 році

З метою підтримки окремих категорій населення міста Києва Київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження від 13.02.2024 № 125 «Про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим категоріям населення міста Києва з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні у 2024 році».
Відповідно до розпорядження: за рахунок коштів, передбачених у бюджеті міста Києва на 2024 рік на виконання міської цільової програми «Підтримка киян – Захисників та Захисниць України» на 2023-2025 роки», одноразову адресну матеріальну допомогу отримають:

1. У розмірі 2 000 грн:
  • кияни – члени сімей осіб, які загинули або померли внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі в Революції Гідності, а також члени сімей осіб, яким посмертно присвоєно звання Герой України за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння українському народові, виявлені під час Революції Гідності;
  • непрацездатні кияни – постраждалі учасники Революції Гідності, які мають статус особи з інвалідністю внаслідок війни І та II груп через травми, контузії, каліцтва, захворювання, пов’язані з участю в Революції Гідності.

2. У розмірі 1 800 грн:
  • кияни із переліку осіб, які під час участі в масових акціях громадського протесту отримали тяжкі тілесні ушкодження та звернулися по медичну допомогу в період з 21 листопада 2013 року до 30 квітня 2014 року.

3. У розмірі 1 600 грн:
  • кияни із переліку осіб, які під час участі в масових акціях громадського протесту отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості та звернулися по медичною допомогою у період з 21 листопада 2013 року до 30 квітня 2014 року.
4. У розмірі 1 400 грн:
  • кияни із переліку осіб, які під час участі в масових акціях громадського протесту отримали легкі тілесні ушкодження та звернулися по медичну допомогу в період з 21 листопада 2013 року до 30 квітня 2014 року.
Особам, які одночасно належать до кількох категорій, нададуть одну допомогу в більшому розмірі. Виплати не передбачені для тих, хто перебуває на повному державному утриманні.

Виплату одноразової адресної матеріальної допомоги проводитимуть:
  • особам, які перебувають на обліку в органах соціального захисту населення Києва та Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві;
  • особам із числа зазначених вище категорій – у разі звернення до кінця бюджетного року за умови набуття права на виплату одноразової адресної соціальної матеріальної допомоги на момент видання розпорядження про її виплату;
  • утримувачам «Муніципальної картки «Картка киянина» шляхом зарахування коштів на картковий рахунок, відкритий у банку-учаснику проєкту «Муніципальна картка «Картка киянина».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...