пʼятницю, 7 квітня 2023 р.

Порядок реалізації експериментального проєкту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах

Постановою від 21 березня 2023 року No 248 затверджено Порядок реалізації експериментального проєкту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах (далі – Порядок).

Порядком передбачено надання окремих соціальних послуг особам похилого віку, особам з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися з територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, в тому числі під час обов’язкової евакуації, або в яких житло зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження та інформація про яке підтверджується відомостями Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації.

До окремих соціальних послуг, згідно Порядку, відносяться:
  • надання притулку (тривалість надання послуги одній особі — не більш як шість місяців);
  • підтримане проживання; 
  • догляд стаціонарний;
  • соціальна адаптація.
Зазначені послуги надаються безкоштовно на базі спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина» та спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава».

Для отримання даних послуг або більш детальної інформації просимо звертатися до Управління соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, просп. Повітрофлотський, 40, кабінет No 105, номер телефону (044) 207 39 22.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...